За галерията

Основана през 2015 г. от любов към стъклото, галерия Евдокия Арт Глас специализира в излагането на съвременно изкуство, работейки, както с нови, така и с утвърдени художници от страната и чужбина. Чрез конкурентна годишна програма се стремим да представим изложби, показващи артистичните постижения в приложните изкуства, живописта, графиката и най-вече в нашата страст художественото стъкло.

Галерия Евдокия Арт Глас с удоволствие работи в партньорство, предоставяйки своето пространство за организирането на различни форуми, като „Международно биенале на стъклото“, „Фестивал на стъклото“, „Нощ на музеите“, както и на различни благотворителни инициативи.

Ние от екипа на галерия Евдокия Арт Глас вярваме във важността  на изкуството и се стремим да предложим най-доброто, както за нашите автори, така и за нашите клиенти, а основна цел остава развитието и популяризирането на арт стъклото в България.

 

В уеб сайта на галерията може да получите информация за отминали и предстоящи изложби и събития, да видите изработени от нас витражи, както и да разглеждате и купувате съвременно изкуство от подбрани автори в уюта на собствения си дом. Ние се ангажираме да отговорим на всички Ваши запитвания с лично отношение и внимание към всяко едно от тях.

НАШИЯТ ЕКИП

ЕВДОКИЯ ПАНКОВА-ЙОНЧЕВА

АННА ВЕКИЛОВА- ИВАНОВА

ДЕЙНОСТТА?

Нашата дейност най-общо може да бъде разделена в две направления. От една страна галерията поема домакинството на самостоятелни и съвместни изложби и събития. На площ от 50 кв. м. сме се постарали да създадем пространство, което отговаря на всички изисквания за отлично презентиране на произведения на изкуството, а локацията му го прави още по-атрактивно. 

В нашият сайт в раздела ВИТРАЖИ може да разгледате изпълнени от нас проекти, както и да откриете подробности около техниката и авторите на показаните художествени произведения.

ИСКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ ПОВЕЧЕ?

Ще се радваме да се свържете с нас и да обсъдим възможностите за сътрудничество. От друга страна в галерия Евдокия Арт Глас Вие може да направите Вашата поръчка за изработване на витраж или друг архитектурен елемент от стъкло.

Copyright © 2020 Evdokia Art Gallery